Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 4 april, 2013 | Träning | 2 kommentarer

Aj äm bääk

Gårdagen var förbannat otrevlig, men efter alldeles för många smärtstillanden för den här lilla kroppen, en rask promenad, en liten shoppingrunda och min första 4-veckorsavstämning med mina första PT och kost-klienter avtog både nedstämdhet och smärta framåt kvällen.

När klockan ringde i morse skulle jag ljuga om jag sa att jag exploderade upp, men det saknades inte likheter mellan mig och min kusin geoparden när jag graciöst lämnade sängen.
Utan att någon(knappt ens jag själv) riktigt förstod vad som hänt hade jag underställ + löparkläder + skor och reflexväst på mig och var ute på morgonrundan. Flera kilometer är nu samlade till #TeamStockholms veckoutmaning!

Woop woop!

Jag var inne och stretchad innan klockan hann slå 0545. Joråsåatte…
Guess who’s back,
back again?
Vevve’s back,
tell a friend!
Guess who’s back,
Vevve’s back,
Guess who’s back,
Vevve’s back,
Guess who’s back,
Vevve’s back,
Guess who’s back,
ooaaaoo

Okej…jag kanske inte ska ge mig in i rap-svängen, jag överlåter det till Eminem och proffsen

image

Proffsfotografen Vevve fick med vanten i kortet, jag ville liksom skapa känslan av djup i bilden…ja ni vet…

 

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.