Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 29 december, 2013 | Träning, Yoga | 0 kommentarer

Älska livet och slappna av med Global Yinyoga

Jag är kär i livet
De senaste dagarna har varit fantastiska och idag var som det där kända gräddet på moset: Jag vaknade innan sex(jag ÄLSKAR att vakna tidigt och njuta av morgonen) och började dagen med kundaliniyoga, fick till några riktigt bra blogginlägg + hade ett skönt tempo med andra jobbsaker jag vill göra.

Fick sedan gå ut i vintersolen och ha PT-kund som sprudlade av energi, som följdes åt av ett långt samtal med Tanja Dyredand som driver bloggen Ekostil. Vi skulle nog kunna prata i evigheter utan anledning men just idag var det om #grönträning till podden och ni har ett riktigt dunderavsnitt framför er!

global yin, yinyoga, MOJO, johanna andersson, #beyoga365, gobeyogi, yogobe, yoga, bindvävsmassage
Nu är jag precis färdigyogad, det blev ett Global Yinyogapass med Johanna Andersson på Yogobe och det var en välbehövlig stund för att arbeta med min bindväv. Superskönt! Denna månad har några dagar kvar och med #beyoga365 kör vi yinyoga för fullt.
Jag trodde verkligen inte att jag skulle gilla det, jag menar – sitta i samma ställning i flera minuter?
Men det är så behagligt och välbehövligt!

Hur tillbringar du din söndag?

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.