Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 22 maj, 2013 | Livsåskådning, Yoga | 0 kommentarer

Att välja inställning och omge sig med rätt personer

När vi pratar om förändringar och vikten av inställning pratar vi bland annat om PMA(Positive Mental Attitude) och hur jag själv väljer att se på och tolka en situation. 
Men det är också av stor vikt hur du spenderar dina dagar, och hur dina tankar och dina handlingar mottages. Om jag omger mig med en massa negativa människor är det svårt att välja lycka, att hålla PMA.

Igår skrev en av mina vänner: Du är så jävla bra på att peppa! Du gör mig asglad och peppad!!! Jag älskart!  lots of power!!!! Yeah!

Lite senare fick jag ett PM på facebook av en annan av dessa underbara människor jag omger mig med:DU är en sådan grym människa, så sjukt insipirerande, lööööv it!!! För du är du, du lever verkligen som du vill, dina härliga nyttiga recept, nytänk, peppar människor att träna, PT, och jaa, hela din härliga energi! 

Med sådan värme och positiv anda är det väldigt lätt att hålla mig positiv och utvecklas, istället för att gnälla över allt tråkigt som sker.
Hur ser din umgängeskrets ut?
Reflekterar du över vilka du omger dig med? 
Vilken energi du sprider?
Utvecklar dina vänner dig?

attityd, PMA, aktiva val, inställning, postiva tankar,

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.