Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 19 maj, 2014 | Träning, VLOG, Yoga | 2 kommentarer

Äventyrsyoga – resemattor, yogamatta och bärrem

God kväll gänget. Här kommer en efterlängtad (från er och mig) VLOG samt ett nytt inlägg I samarbete med Yogagrossisten där jag testar deras produkter.
Temat denna månad är Äventyrsyoga!

De produkter jag testade var:

I #beyoga365 är temat denna månad ”Träna utan prestation”, och äventyrsyoga är det perfekta sättet att koppla bort prestationen från träningen.
Ni kan läsa Eva Forsberg Schinklers inlägg om de olika veckorna här:
Vecka 1
Vecka 2
Vecka 3

Eva skriver ”Var på skalan av bästa-sämsta är du och var är det ok för dig att vara?” För mig har träningen nästan alltid varit kopplad med prestation och ös. Att ge något annat än 120% har inte funnits som alternativ, och här sitter hon och säger att jag kan välja att köra ett pass som ligger på sämsta-delen på skalan. För att till och med vara okej med det.

Hmmm, jag kanske need to check myself before I reck myself.

Äventyrsyoga för mig är att ta med mig mattan och cykla till stranden, eller promenera ut i skogen för att låta naturen leda mig i mitt pass. Att slita med mig min älskade Eko yogiraj gummimatta på 6mm som är hur tung som helst är ingen lockande tanke. Där kommer resemattan in.

Som jag nämner i videon är mina fynd i detta test:

  • Matthandduk Yogitoes The One – bra antiglid/sockiplast underrede som gör att den ligger på plats på yogamattan. Gör det lättare att hålla en god hygien. Förvånande bra grepp för händerna och fötterna och det gillas skarpt! Bra till svettiga pass då det droppar svett hej vilt.
  • Yogamatta PROlite – bäst grepp av mattorna, går bra att vika men även den tyngre av de två.
  • Yogamatta Travel Mat Pathika – okej grepp, men blir aningen glidig när det blir svettigt. Lättare av de två mattorna så om inte plats är en faktor märks den knappt av.
  • Bärrem The Commuter – Nämner jag inte i videon men är en ny storfavorit! Hindrar mattan från att rulla ut (oavsett vilken matta det är du frakta med dig). Vilket underlättar bärandet massor. Är för stor för en resematta men var en trogen följeslagare på Yoga Games 2014.
Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.