Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 30 januari, 2014 | Livsåskådning, Träning | 8 kommentarer

Avsnitt 21 av Hälsa på Dina villkor med Tanja Dyredand Ekostil om #grönträning

Nu är det torsdag, och då vet ni vad som gäller – nytt avsnitt av podcasten Hälsa på Dina Villkor (jag skriver det som att det är lika väl etablerat som julafton, men jag tänker att om jag har den inställningen BLIR det snart lika solklart i mitt huvud).

Ännu ett avsnitt med en storslagen gäst – Tanja Dyredand som driver bloggen Ekostil.se – ”Magisk inspiration till ekologiskt, holistiskt, helhetstänk”.
Vi pratar om hur hon kom på det ekologiska spåret 2009 och hur det har förändrats över tiden. Hon ger även tillämpbara och konkreta tips om hur du kan ekologifiera din träning när vi pratar om #grönträning – vilket är Tanjas nya projekt där hon försöker lyfta viktiga frågor och göra vår träning mer Ren.
På Tanjas sida om #Grönträning: ”Det behövs mer information om hur man kan träna och leva mer hälsosamt samtidigt som man tänker på miljön. Debatt och diskussion #grönträning kommer att finns tillgänglig via Facebookgruppen Grönträning

Under intervjun tar hon upp några kemikalier som vi ska akta oss för i våra kläder(särskilt de med tryck) och de är PFOS och FTOH.

Lyssna på iTunes, i din Android eller press play nedan:

Hoppas ni fick många tankeställare och kommentera gärna vad som gjorde mest intryck på dig och om du fick med dig några nya idéer från intervjun?

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.