Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 24 juni, 2013 | Träning | 0 kommentarer

Benpass med träningskompis

Det är väl självaste f…nu får jag inte ens öppna mina egna paket. Fick detta MMS: träning, B.A.B.Y, dare sportsware, träningskompis
när jag var på jobbet. Skelettet har tagit sig friheten att testa MITT NYA TRÄNINGSLINNE…
Nåväl det satt bättre på mig iallafall.

Premiären för linnet blev under kvällens premiärpass med min nya träningsvän C.
Vi körde ben/axlar och det blev många nya grejjer för henne – toppen för oss båda, hon fick testa nytt och jag får öva på hur jag förklarar teknik

träning, B.A.B.Y, dare sportsware, träningskompis

 

Lite kul kuriosa om linnet: det där ljuvliga nätverket jag tjatar om, B.A.B.Y, samlar många balla kvinnor och skriver om när några av oss gör nya grejer! Bland annat Johanna Båth som driver bloggen Helthaholic. Hon har nu startat igång en träningsklädline(asballt!!!) och detta linne är ett i linjen. Jag älskar materialet, underbart att det är långt och sitter still under träningen, jag hatar när det rullar upp och jag måste gå och dra i linnet hela tiden. Och skitsnyggt såklart!
Jag tycker verkligen att vi ska stödja små aktörer och särskilt balla medbrudar så ge dig in och kolla om du gillar mitt linne eller kanske om något av de andra faller dig bättre på läppen. Det lila står näst i kö för min plånbok…

Så för att sammanfatta dagen:

  • 40 min morgonyoga
  • 5 h humörsvängning
  • 60 min ben/axlar
  • 40 min PW
  • 2 h kvällsmys med chokladpecanbanan

Nu ska jag sova

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.