Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 9 september, 2013 | Livsåskådning, Träning, Yoga | 0 kommentarer

#beyoga365 går vidare till del 2 – växelandning

Nu har #beyoga365 första månadschallenge delmoment 2 startat. Vi började med solhälsningar och nu adderar vi en enkel andningsövning. Tanken är att vi under en månads tid, steg för steg bygga ett komplett yogapraktiserande.
#beyoga365, yogobe, gobeyoga, yoga, hållbara förändringar, växelandning

Samlad information kan du hitta i det blogginlägg som Emma Öberg skrivit. Som ni trogna läsare vet, var förra veckan fokus på solhälsningar och nu fokuserar vi på andning. Växelandning för att vara specifik, Nadi Shodana för att vara så specifik jag kan. Om du är medlem i Yogobe kan du bli guidad genom växelandning (Nadi Shodhana) av Ulrica Norberg och du även göra denna övning med Pia Wallberg och Kitty Strand.

Delmoment 2 (vecka 2 i september)
Nadi Shodana
Nybörjare: Gör 11 varv, som tar ca. 6 minuter
OBS: Om du upplever att du är täppt i näsan och känner att det är jobbigt så fortsätt att andas utan att provocera din andning. Baby-steps!  Ta gärna med en näsduk till mattan.

Är du nyfiken men känner att du inte kan gå med för att du missade förra veckan – glöm det. Förra veckan var då, nu är vi här. Alla är alltid välkomna att gå med i #beyoga365 gruppen på Facebook och göra den här utmaningen till sin egen.

Namasté!

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.