Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 17 mars, 2014 | Personligt Ledarskap, Yoga | 0 kommentarer

#beyoga365 Power of the mind

Förra vecka lämnade inte mycket tid över för planering, struktur eller andning. Mellan skolan, PTkunder och andra projekt har andetaget stannat i halsen, vilket i sin tur rubbade min mentala balans en aning och gjorde sig påmint i lördags. Trots en helt underbar dag på #bbc2014 kom huvudvärken och vemodigheten kryoandes och jag var tvungen att avrunda kvällen tidigare n planerat.

Som ambassadör för Yogobe och rundare av FB-gruppen #beyoga365 försöker jag också nu ut med yoga till de som än kanske inte har funnit det än och vaje månad har vi ett övergripande tema som vi väljer temavideos, gästbloggare och mini-instaram-challanges utifrån. Denna månad är temat ”Power – inifrån och ut” och förra veckan var fokuset på ”Power of the mind” och det var precis vad jag behövde för att komma ifas. I blogginlägget Fyra andningsövningar för mental balans hittade jag några grymma tips som jag kommer ta med mig i min verktygslåda. Ni vet när det blir lite sådär mer än vad en från början hade planerat.

#beyoga365 Denna vecka är temat ”Power of the heart” och det är det perfekta tillfället att våga vara sårbar, att våga öppna hjärtat och släppa in och släppa loss. Milla Floryd skriver i inlägget:
”Det är för att mitt hjärta har trasats till spillror och slagits till mos på golvet som det är öppet. Eftersom det är öppet är det starkt. Ditt hjärta har förmågan att som en sjöstjärna hela sig själv och läka stycken som slitits loss ur ditt bröst. Men du behöver inte vara läkt för att vara stark, du behöver inte addera något till din person för att ditt hjärta ska nå sin fulla potential. Essensen finns där redan. Du är född med den. Den viktigaste aspekten med yoga är vår relation till hjärtat.”

Så vackert
Så ömtåligt
Så modigt

Lyssnar du till din inre kraft?
Till ditt hjärta?
Följer du det alltid?

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.