Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 1 januari, 2014 | Livsåskådning, Yoga | 0 kommentarer

#beyoga365 Show up och detox

Vi går in i en ny månad och med det blir det ett nytt tema i #beyoga365
Temat är Show Up – att hitta till mattan och unna dig tid där.

Cecilia Duberg har skrivit ett fantastiskt inlägg för att kicka igång månaden och har även spelat in den här inspirerande videon för att hjälpa dig att vägleda dig själv under 2014

Det kommer också en delutmaning under januari månad – detox.
För mig passar det perfekt just nu eftersom jag kör min vattenfasta som jag gör varje januari. För mig var det magproblem som gjorde att jag slutligen testade vattenfasta i förhoppningen att få rätsida på smärtan. Till min lycka var vattenfasta precis vad doktor inte ordinerade men gav fantastiska resultat ändå. Mer om min vattenfasta kommer imorgon.

Hur ser din yogaplan ut 2014?
Hoppar du på #beyoga365 Show Up challange?

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.