Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 12 maj, 2014 | Livsåskådning, Rawfood ekologisk, ren mat | 0 kommentarer

#björkfest med Holistic

Det har varit tyst här i några dagar, jag har njutit av Yoga Games i Götet och jag kommer redogöra för det inom kort. Men först tänkte jag dela med mig av några smaskiga bilder från #Björkfest med Holistic. Jag intog festen med powerpuffarna Maya och Sassa och träffade massa människor jag inte träffat på ett tag.
Kvällen började med massa gottigt rawfoodsmaskens från Curlyfood – det var många ”åååh”, ”oh maj gadd”, ”aaaaaahhh”, ”herreguuuud” som ljudade bland de närvarande när deras paletter fick ta del av mästerverken. Riktigt kul var det att de även höll sig inom temat björk – med delar som björkpesto och björksushi.

Eftersom temat var Björk fick vi även testa deras björksav och nu känns det som att jag svär i kyrkan – men jag tyckte varken att det smakade sådär revolutionerande eller gav mig någon energikick. Dock kan det ha att göra med att jag inte pallar med stora folksamlingar och sorl, det är liksom inte rätt förutsättningar för en lyckad testning.
Vi fick med en flaska hem och jag kommer ge mig på ett nytt försök inom kort – uppföljningsrapport utlovas.

Annika Dopping var konfrencier för kvällen och började med att orera med VD-Bertil om hur det kom sig att han startade upp Holistic och så djupdök de i just björk men även supertéet Chaga som är gjort på sprängticka. Jimmy Strandberg och Fredrik Nilsson har  rott över Atlanten och vi fick höra från ena halvan av dem hur äventyret var, hur de åt och hur man skapar starka vänskapsband (rätt svar är att skita i hink framför varandra varje morgon i 60 dagar). 

För att avrunda kvällen uppträdde Jessica Folker. Allt som allt en angenäm kväll där jag fick träffa många roliga människor och smaka gudomlig rawfood, det ska även bli skoj att någon gång i framtiden kanske hinna plocka upp goodibagen…

#björkfest med Holistic
Bild från Sassa – klockren!

#björkfest med Holistic #björkfest med Holistic #björkfest med Holistic #björkfest med Holistic #björkfest med Holistic #björkfest med Holistic #björkfest med Holistic

 

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.