Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 10 oktober, 2014 | Träning, Yoga | 0 kommentarer

Dag 3 Du fokuserar på din bräda och jag på min

Dag 1 och dag 2 hittar ni här.
Dag 3 i Biarritz, andra dagen på surfbrädan. Jag är medveten om varför jag neggar, nu gäller det att turn that frown up smide down.
Det börjar sådär kan jag säga….
Någon paddlar ut bakom mig så när drömvågen kommer kan jag inte rida den….oj har ni inte sett mig grinig innan hade det varit ett perfekt exempel. Haha som en liten fyraåring satte jag mig på golvet med armarna i kors och sa ”nej, vill inte nu”. Kul såhär i efterhand men så jävla larvigt, hahaha när ska den delen av hjärnan växa upp?

Jag paddlade till kanten och var tjurig ett tag. Sedan kom den trevliga, glada, vuxna och kärleksfulla jag till kontrollen och började ha kul igen.
Något som jag tänkte mycket när jag hade samtalet med mig själv där på brädan var det egna ansvaret, och hur yoga och surf går in i varandra där. I yoga salen kunde jag förut bli helt rubbad av att andra deltagare skulle låta så förbannat. För vem andades han sådär högt? Varför kände hon behovet av att görs det där ljudet?
Fattar inte de att de stör min praktik?
Samma sak var det här, varför satt han där? Varför paddlade hon dit?
Fattade inte de att det sabbade min surf?

Haha Ego much?

Saken jag insåg var att om jag tog all de energi jag lade på de andra, och fokuserade på min yoga matta eller i detta fall min yogabräda skulle jag ha så mycket roligare.
Du tar ansvar för din praktik och jag för mig
Du fokuserar på din bräda och jag på min
Eller som min far lite mer pedagogiskt sa när jag var liten ”sköt dig själv och sitt i andra”

På eftermiddagen hade vi yoga med Blossom och precis som alltid kommer allt fram på mattan. Jag kan inte tänka mig till svaren, jag måste känna mig till dem, hitta dem i magen. Och när jag står på mattan kommer allt fram, det känns för fullt och svaren uppenbarar sig.

Känner du igen dig?
Kan du tänka och resonera med dina känslor?
Eller har du något sätt att känna dem?

yogobe_surf_biarritz30 (1280x720) yogobe_surf_biarritz31 (1280x720) yogobe_surf_biarritz33 (1280x721) yogobe_surf_biarritz34 (1280x754)

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.