Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 23 februari, 2014 | Kost, Rawfood ekologisk, ren mat | 2 kommentarer

Doctor Salad med entreprenören Johanna Båth aka Healthaholic

För några veckor sedan hade jag en störtgod fika med en störtskön brud. Vi har det bra, vi här borta i Gnesta men fördelen med Stockholm är det breda utbudet, och jag gillade verkligen Doctor Salad. Jag hängde där med entreprenören Johanna Båth aka Healthaholic och hon rörde om i mitt huvud med en massa bra tips och planer. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: välj noga vilka du omger dig med!

Vi träffades tack vare the B.A.B.Y. network och har sedan dess hållit kontakten på wörld wajd wäbb, ni vet sådär som en gör nu för tiden, och det är sådan relationer jag aktivt söker och som ger mig energi.
Jag tror att jag attraherar den typen av människor jag vill omge mig med. Både att jag aktivt söker dem men även att lika energier dras till varandra.
Hur väljer du vilka du omger dig med?
Väljer du aktivt eller dras du till en viss sorts människor?

Detoxyoga, yoga, #beyoga365, yogobe, doctor salad, johanna båth, healthaholic, rawfood, ren mat, clean food Detoxyoga, yoga, #beyoga365, yogobe, doctor salad, johanna båth, healthaholic, rawfood, ren mat, clean food Detoxyoga, yoga, #beyoga365, yogobe, doctor salad, johanna båth, healthaholic, rawfood, ren mat, clean food Detoxyoga, yoga, #beyoga365, yogobe, doctor salad, johanna båth, healthaholic, rawfood, ren mat, clean food Detoxyoga, yoga, #beyoga365, yogobe, doctor salad, johanna båth, healthaholic, rawfood, ren mat, clean food Detoxyoga, yoga, #beyoga365, yogobe, doctor salad, johanna båth, healthaholic, rawfood, ren mat, clean food Detoxyoga, yoga, #beyoga365, yogobe, doctor salad, johanna båth, healthaholic, rawfood, ren mat, clean food Detoxyoga, yoga, #beyoga365, yogobe, doctor salad, johanna båth, healthaholic, rawfood, ren mat, clean food

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.