Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 15 maj, 2013 | Livsåskådning, Träning, Yoga | 0 kommentarer

En lycklig lortgris

Igår gick det första Gnesta Military Training av stapeln och var ett härligt, svettigt, smutsigt gäng brudar som slet järnet i 60 minuter.
Det är så barnsligt roligt att bära på stockar, åla i lera, klättra på berg…varför glömmer vi bort det i vuxen ålder?

Idag känns det i hela kroppen:
ryggen
magen
axlar
ben
rumpa 
lår
…inte underarmar dock. Får se över till nästa gång – ingen del ska smita undan träning!

Idag är det öppen träning för alla som vill komma:
#TeamStockholm träffas vid 17:30 vid T-banestation och leds av den stentuffa Johanna i en timme…jag vet ärligt talat inte om jag kommer överleva idag men kämpar för glatta livet ändå – äntligen börjar suget komma tillbaka och ordningen börjar bli återställd i huvudet.

Kroppen börjar komma in i rutinen med den Periodiska Fastan igen, sömnen är lite stadigare och jag orkar mig upp på första försöket. Förhoppningsvis blir jag 100%-ig innan VårRuset och kan ge allt – vågar jag sikta på under 27 minuter?

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.