Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 12 april, 2013 | Kost, Livsåskådning, Träning, Yoga | 0 kommentarer

Föreläsning på DreamBody i Munkedal

Idag är det lök/chilla/softa/piano eller som SAOL skulle godkänna i alfapet: Vilodag

Det är några mail som ska skickas
Några blogginlägg som ska skrivas
En tågresa som ska genomföras

Och en föreläsning som skall putsas på. Jag har blivit inbjuden att säga några(läs: en hel del faktiskt) väl valda ord och min föreläsning bjuder på många skratt och flera tankeställare. Det går från grottmänniskan till kvinnans ställning idag och hur det har påverkat vår relation till vår självkänsla och därigenom träning och kosthållning. Jag berättar om min resa från ständigt ont i magen, sjukskriven, till diagnosen IBS. Och hur jag sedan valde att lägga om kosten och ändra min relation till mig, min kropp och min kosthållning och är i dag symptom- och medicinfri.

Så om ni är i Munkedal den 20 april(om ni inte är det Ta Er Dit) är ni välkomna till Tjejkväll på Dreambody.
Jag garanterar att du kommer ha Skön Puls hela kvällen!
Föreläsning, DreamBody, Skön Puls, IBS, Hälsa, sockerberoende, Kost, inställning, valda sanningar

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.