Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 2 september, 2013 | Träning, Yoga | 4 kommentarer

Första dagens med daily greatness. Nu kör vi yoga – #beyoga365

Ni kanske har sett Daily Greatness Training eller Yoga journal i lite olika bloggar och blivit lite nyfikna.
Författarinnan Lyndelle Palmer Clarke skrev till mig och undrade om jag ville testa och recensera Daily Greatness Training varianten, den på 12 veckor.
Saken är den att jag äger Daily Greatness Yoga, som är på 365 dagar, men jag har inte kommit för mig att påbörja något med den. Den är vacker och inspirerande och superbra upplagd, men jag kommer aldrig till skott. Så fort jag fick Daily Greatness Training journalen hoppade jag igång, kanske är det lättare att binda upp sig på 12 veckor än ett år?

Några bilder från hemsidan visar hur görfin boken är, det är nästan så att jag inte vill skriva i den för då riskerar jag att förstöra den. Riktigt så funkar inte livet, trial and error är väl mer korrekt.

daily greatness, yoga, personligt ledarskap, #beyoga365 daily greatness, yoga, personligt ledarskap, #beyoga365 daily greatness, yoga, personligt ledarskap, #beyoga365

 

Igår började #beyoga365 med mål att hitta sin egen yoga practice, för er som inte gått med i FBgruppen – det är aldrig försent!
Ni är så välkomna in, in i gruppen och in i utmaningen.
Ni som är med, hur går det med era solhälsningar?

Gårdagen var en fantastisk dag, och idag började ljuvligt.
Idag börjar även skolan så nu är det organisering och planering på schemat. Jag återkommer med hur jag tänkte arbeta med Daily Greatness Training.

Hur ser din dag ut?

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.