Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 15 april, 2014 | VLOG, Yoga | 0 kommentarer

Gäst i Fitnesspodden #TacksamhetsTisdag

Det är tisdag och ni vet vad som gäller – TacksamhetsTisdag. Förra veckan var det en gråglåmig tisdag som mötte mig och jag hade inte kraft att vända på skeppet. Idag har också haft många trista och sega bjudningar men jag har ändå lyckats hålla humöret på topp och fått massa gjort. Framförallt plantera om mina fina gröna skönheter som skall ut i trädgårdslandet snart.
gäst i fitnesspodden

Idag är jag verkligen så tacksam att jag tog mig tid att lägga på odlingen och att jag har så mycket grönt omkring mig.
Hur är du? 
Odlar du till landet eller köksträdgården?
Eller finner du ingen ro i det?

Jag tänkte även dela denna VLOG med er. Igår var jag och spelade in med Daniel och Robert som har Fitnesspodden och nedan ser ni mig som Gäst i Fitnesspodden. Ni kan såklart lyssna på avnsittet via iTunes eller var ni brukar lyssna på poddar men om ni vill se mig tala med hela kroppen som jag alltid gör är det nedan du ska klicka.

Jag passade på att spela in ett avsnitt med dem som blev superbra och det kommer inom några veckor.
Vem eller vad är du extra tacksam för idag?

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.