Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 16 januari, 2014 | Kost, Rawfood ekologisk, ren mat, Recept | 3 kommentarer

Glutenfri vegan rödbetschokladkaka

Recept på min glutenfria, sockrefria och vegan rödbetschokladkaka
300g kokta rödbetor
40g mörk chocklad
1dl dadlar(lagd i blöt)
3msk kakao
120g tofu naturell
0,5dl kokosmjöl
Koka rödbetorna(ca 30-50 minuter), mixa samman de kokade rödbetorna och dadlarna. Tillsätt sedan övriga ingredienser och mixa samman allt. grädda i ugnen ca 15 minuter på 150C.
Om du tillsätter ca 1msk agave för sötma får du nästan dubbla tiden i ugnen.

vegan, rödbetschokladkaka, kost, recept, sockerfri, glutenfri

740kcal för hela satsen P37 k65,2 f36,8

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.