Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 5 maj, 2014 | Livsåskådning, VLOG | 0 kommentarer

Hälsa och inre skönhet Plaza Kvinna Fashion TV

Förra veckan var det Stockholm Beauty Week och jag var på plats med Maya och Malin och The B.A.B.Y. Network. för att sprida nätverket men även hålla mitt ”Run, Play, Stretch” pass och en kortare trendspaning. Text från deras sida:
B.A.B.Y. medverkar på Stockholm Beauty Week och belyser vikten av balans, hälsa och träning. ”Run, Play, Strech” med löpcoachen Veronica Jäderlund. ”After Run” – diskussion om trender och träning med rörelseglädjen i fokus.
Medutställare till B.A.B.Y under Stockholm Beauty Week:
Hälsovästen– För den perfekta hållningen.
Palina – Svensk make up.
På plats fanns även Weleda, Dr Hauschka och många andra grymma utställare – ni kan hitta mer om dem här.
Jag tror att detta var första året och jag är väldigt imponerad, det var bra arrangerat och jag gillar det ekologiska och hållbara temat som genomsyrade valet av utställare och de föreläsningar som hölls. Fokus var som namnet låter på skönhet, både den inre och den yttre och pitchen var ”beauty as you are”.

Lite spontant sådär blav jag också intervjuad av Plaza Kvinna Fashion TV.
De frågade hur en ska äta och ur en ska välja i affären. Se hela klippet nedan. Plazaz beskrivning:
Stockholm Beauty Week bjuder för första gången in både press och en skönhetsintresserad allmänhet till So Stockholm i Kungsträdgården, där föredrag och presentationer blandas med mingel och prova på-behandlingar. Det är lätt att endast fokusera på de yttre faktorerna, men skönhet kommer som bekant även inifrån. Plaza Fashion TV har tagit reda på vad du kan göra för att ta hand om insidan – något som kommer att synas även på utsidan.

Klipp – Hälsa och inre skönhet Plaza Kvinna Fashion TV

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.