Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 18 september, 2014 | Yoga | 1 kommentar

So Happy – YogaGames kommer till Stockholm

JAAAAAAA!
I Februari kommer YogaGames till Stockholm – förstå vilken underbar grej!
YogaGames kommer till Stockholm

Jag hade läst om det förut men det föll i glömska, så igår när jag fick Nyhetsbrevet spratt det till i mig – vilken  lycka!
Alla ni som varit på YogaGames i Göteborg vet hur ljuvligt det är, och ni inte kunnat ta er över landet, era böner har blivit hörda.

Den 25e september släpps biljetterna som du kan klicka hem här
Innan dess kan du frossa i Presentatörerna här
och Schemat här

Text från YogaGames hemsida:

Den 13-15 februari arrangeras för första gången the Nordic Yoga Conference i Stockholm. Det är i Münchenbryggeriets vackra lokaler med utsikt över Riddarfjärden. Just nu pågår planering av schemat och lärare och biljetterna släpps under september 2014, då med boka tidigt rabatt så ju tidigare man bokar ju billigare blir priset och man har större chans att få platser på de klasser man helst vill ha.

Vi ser fram emot att erbjuda ett schema med stor bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer. Vårt mål är att förmedla nya upplevelser samt få fler att upptäcka yogans härliga värld.

En del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut och marknadsför sitt varumärke och produkter. Det finns utrymme för ca 50 företag och platserna går att boka redan nu. 

Vilka ska med?!!

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.