Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 11 mars, 2014 | Podcast | 0 kommentarer

Helt Organiskt pratar med Petra Axlund Stegman om Veganism

Nu har vi kommit igång igen, jag och min snackpartner Jeanna, är ni redo för ett nytt avsnitt av Helt Organiskt. Denna gång pratar vi med Petra Axlund Stegman om Veganism och för er som inte vet vem Petra är(blir ni inte klokare av introduktionen heller för vi spårar i vanlig ordning) ska jag förtydliga:
Petra driver bloggen Inner Strength och hade förut även podden Inner Strength Pod(som inte är nedlagd utan mer islagd). Som hon berättar i avsnittet har hon även börjat slå sig in på banan ”ekologiskt och naturlig hudvård” med sin egen skrubb Live, Shine, Glow

Vi pratar om hur Petras resa mot en vegansk kosthållning – och livssyn – kom sig och om att det idag är både accepterat och populärt att benämna sig som vegan. Petra berättar även lite om livet på andra sidan dammen och svarar på den viktigaste frågan som jag och Jeanna burit på:
Måste jag bli vegan för att ha rätten att kalla mig yogini?

Lyssna via iTunes, beyondpod eller podcaster i din mobil eller i spelaren nedan. Gå gärna in på vår FB-grupp för Helt Organiskt och tyck till om avsnittet och berätta om hur du ställer dig till ämnet veganism.

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.