Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 5 januari, 2014 | Att Leva Grönt, Livsåskådning, Rawfood ekologisk, ren mat | 2 kommentarer

Hemmaspa ansiktsmask av rasullera och rosenblad samt hårinpackning med arganolja

Idag var det dags för lite ekologisk och naturlig hårvård och hudvård. Efter vattenfastan behövde jag skrubba rent kroppen på utsidan också och boosta den lite.

Det blev en ansiktsmask av rasullera och rosenbladsvatten samt hårinpackning med arganolja.

Blanda ca 1-2 krm rosenblad med ca 0,5-1,5msk vatten(börja med lite och späd ut om du vill ha det rinnigare) låt dra i någon minut. Tillsätt 0,5msk rasullera och låt falla sönder, rör försiktigt om med en sked så det blir en jämn smet.
Smörj in ansiktet med lera, jag applicerade leran med en såndär pensel som en penslar bullar med ni vet – perfa! -låt verka i ca 10 minuter, skölj sedan av masken. Jag toppade med två gurkskivor för att få den där optimala spa-känslan och smorda in ansiktet med Weledas Granatäpple-serum efter jag duschat av masken.

Innan jag applicerade masken masserade jag in arganolja i håret och lät det sitta i ca 20 minuter in jag duschade av det och schamponerade håret.

Hemmaspa, ansiktsmask rasullera, rosenblad, rosenvatten, hårinpackning arganolja, ekologisk, naturlig, hårvård, hudvård, att leva grönt, det gröna livet   Hemmaspa, ansiktsmask rasullera, rosenblad, rosenvatten, hårinpackning arganolja, ekologisk, naturlig, hårvård, hudvård, att leva grönt, det gröna livet Hemmaspa, ansiktsmask rasullera, rosenblad, rosenvatten, hårinpackning arganolja, ekologisk, naturlig, hårvård, hudvård, att leva grönt, det gröna livet   Hemmaspa, ansiktsmask rasullera, rosenblad, rosenvatten, hårinpackning arganolja, ekologisk, naturlig, hårvård, hudvård, att leva grönt, det gröna livet

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.