Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 20 juli, 2013 | Personligt Ledarskap | 4 kommentarer

Hoppa upp i sadeln igen – #yoga30d

I slutet av förra veckan började jag få stora problem med min vänstra handled.
Som den detektiv jag är har jag häranlett uppkom under ett boxpass för ngn månad sedan där jag körde med helt fel teknik + förvärrades pga överansträngning med inversionsträning varje dag OCH supertung styrketräning under den senaste månaden.
Så jag valde att fokusera på sittande yoga denna vecka

Som inte har blivit av de senaste typ tre dagarna eftersom mitt liv är ”Vakna-frukost-måla/byta fasad-sluta vid 21/22-sova-upprepa”
Jag känner ingen smärta i vänster handled(yey) men min skada i högeraxeln påminner mig mer än någonsin och mitt fokus är total oexisterande.

Min poäng är:
Jag kände verkligen att jag hade hittat yogans plats i mitt liv men dessa senaste dagarna har jag inte känt att jag har kunnat prioriterat det. Skittråkigt – ”men d e ba´ o ge se upp i sadla igen”.

Nu är det morgon och helt tyst i världen, några solhälsningar och någon minuts meditation var precis vad den här kroppen behövde. Jag önskar att jag kunde säga ”och sedan är allt som det var igen” men nej, axeln smärtar och jag känner mig inte helfokuserad, men det är känns bättre och det är ett steg i rätt riktning.
Allt är inte förstört
Jag behöver inte börja om igen
Bara fortsätta

Jag hade räknat att #yoga30d slutar imorgon men idag är ju den 30:e dagen, så alla ni som har varit med under dessa 30 dagar: TACK så väldigt mycket för er underbara energi! Det här har varit superkul och som sagt, för er som vill fortsätter det här nu i form av #yoga365d.

Innan vi fokuserar helt på det är det dock dags för reflektion; imorgon kommer jag och Jeanna att posta ett inlägg vardera med info om vilka priser vi lottar ut och lite andra detaljer.
Du ska

  • kommentera det inlägget
  • ELLER skriva ett eget inlägg och länka till våra inlägg(så någon av oss inte missar ditt inlägg)
  • ELLER skicka ett mail till info@skonpuls.nu och minatraningstajts@gmail.com
  • ELLER göra alla saker ovan om du vill, men det är inget krav

Mer om det imorgon som sagt.
Ha nu en trevlig dag, jag ska ha en toppendag i byggställningen!!
#yoga30d, #jagkörminbil, målsättning, #yogobe, #gobeyogi, yogobe, yoga, utmaning, inre styrka

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.