Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 16 augusti, 2014 | Träning | 0 kommentarer

Immersive Fitness, Les Mills Reebok

Igår var en fullspäckad dag.
Jag skrev på papper för ett nytt jobb
Intervjuade Tanja till podden
och tränade svetten ur mig på Djurgården

Flera bloggare och tidningar hade blivit inbjudna för att testa Immersive Fitness, Les Mills Reebok storslagna samarbete. Bland annat hängde jag med Terese ”Spark i baken”, hälsade på Charlotte – grundaren av träningsportalen shapemeup.se , och skaffade mig en ny girlcrush i den asballa Helena ”Health by Helena”.
Les Mills är sedan flera år tillbaka etablerade inom gruppträningsindustrin och Reebok ett klädmärke som har en självklar plats på marknaden. Tillsammans har de nu skapat denna upplevelse och tagit gruppträningen ett steg längre. Träningssalen är omgiven av en duk/TV-skärm som växlar mellan att ge dig instruktioner, pepp, vackra vyer eller racebanor.

Det var omöjligt att ta kort där inne..antar jag. Jag var så upplsukad att jag inte ens försökte om jag ska vara ärlig.
Vi fick prova på Body Attack, Grit, Body Jam, Body Balance och RPM. Alla sa innan att ”The Trip” – spinning/rpm/cyklingsdelen – skulle vara ballast och de hade rätt. Det var flera gånger det kändes som att jag låg med knät mot marken i vissa svängar och när vi kom över kullen, till en nedförsbacke kom den dära pirriga känslan i magen – 5 av 5 toasters!

Har ni inte sett Immersive Fitness, Les Mills Reebok klippet kan ni göra det nedan:

Jag tror verkligen att de är något på spåren och har inte alls svårt att se att det här är framtiden för gruppträningen.
Det pågår i Galärparken, vid junibacken, hela helgen men jag tror att alla platser är slut. Jag vet att Elin och Anna-Karin ska dit och jag är sjukt avundsjuk att de har detta framför sig!

Immersive Fitness, Les Mills Reebok Immersive Fitness, Les Mills Reebok Immersive Fitness, Les Mills Reebok Immersive Fitness, Les Mills Reebok

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.