Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 12 april, 2014 | Livsåskådning, VLOG, Yoga | 4 kommentarer

Jag hatar min kropp VLOGJag hatar min kropp.
Jag hatar att den är svag och gör ont. Jag hatar att den inte klarar av minsta sak jag ber den om. Jag hatar att jag har problem med axlarna och svaga handleder och en svag höft. Jag hatar att kroppen inte fattar att vad jag säger åt den är lag.

Jag älskar min kropp.
Jag älskar att den lyfter mig genom live och att den fortfarande står efter allt jag gjort mot den. Jag älskar att den låter mig leka med rörelser och att den får mig att känna mig stark. Jag älskar att min kropp är tillåtande och förlåter mig för allt skit jag gjort och allt jag utsatt den för.

Jag hatar mig själv.
Jag hatar att jag är så hård och måste prestera. Jag hatar att jag varit så dum mot mig själv under så lång tid och jag hatar att jag inte lyssnar på kroppen. Jag hatar att jag trycker ner mig själv så fullkomligt och att jag är svag.

Jag förlåter mig själv.
Jag förlåter att jag blir trött och inte alltid orkar. Jag förlåter att jag inte alltid varit så snäll mot mig själv. Jag förlåter att jag tappar bort mig i strävan och att jag inte lyssnar när kroppen pratar.

Jag älskar mig själv.
Jag älskar min idérikedom. Jag älskar min värme och mitt driv och jag älskar att jag låter mig själv vara svag. Jag älskar min närvaro och min nyfikenhet. Jag älskar min medvetenhet. Jag älskar mig själv.

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.