Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 25 november, 2012 | Träning | 0 kommentarer

Kettlebell, älskade kettlebell

Ännu ett underbart, svettigt, energigivande, utmattande, roligt,tungt kettlebellpass avklarat.
Dagens upplägg var(först rehab sedan) med 8kg Kettlebell:
1min planka 
5 burpees
1min Axeldrag
5 burpees
1min Pliésquat
5 burpees
1min Marklyft
5 burpees
1min Bendropp

Den torkan som förut var, eller rättare sagt ovilja eller total avsaknad av lust och energi att träna hemma, med kettlebell eller bara fys känns nu fjärran. Jag tror att den torkan var pga mitt egensatta krokben.

Låt mig förklara.

Jag gymmade väldans massa förut, vilket gjorde att jag kände mig stark och gav mig massor av energi att bara komma igång hemma.
Sedan slutade jag, det blev massor med skolan och jag kände/intalade mig själv att jag inte var i samma form och inte så stark längre. Så de pass jag gjorde förut på ca 30/40/60/90 minuter var nu för tunga och jag skulle aldrig orka dem.
Och att gå i med inställningen: nej jag kan inte/orkar inte gör att hemmaträningen blev tråkig och omöjlig.
Sedan en dag, helt ur det blå, infann sig känslan: idag skulle jag orka med ett pass kettlebell/fys – oavsett längd. Självklart kunde jag/orkade jag med. Och nu är jag igång igen. Och känner jag mig sådär stark och pigg i kroppen!

Är det verkligen omöjligt – eller sätter du mentalt krokben för dig själv?

image

OBS! Kettlebellen på bilden har inte skrivit brevet

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.