Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 10 januari, 2013 | Träning | 0 kommentarer

Kettlebell i de nya träningsbyxorna

Det blev lite mer träning idag.
Kroppen ville ta i! så jag körde ett snabbt kettlebellpass, och idag använde jag 4kg 8kg och 12kg kettlebell för att göra det tyngre, jag blir inte lika flåsslut men eftersom kroppen är olika stark på olika saker blev jag emr muskeltrött idag. Ivanliga fall kör jag 8kg all the way baby!

Jobba 50-55sek, vila minuten ut. 3 varv
Planka
armemasken
Russian twist
clean + jerk H
clean + jerk V
swing
Halo H
Halo V
axeldrag
rodd H
rodd V

Allt detta i mina nya braxor, det gick så mycket bättre då förstår vi ju alla!

Kettlebell och träningsbyxor Kettlebell och träningsbyxor Kettlebell och träningsbyxor

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.