Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 19 februari, 2015 | Blogg, Livsåskådning, Mindset | 2 kommentarer

Kropps-Stolt 2015 ToppHälsa Veronica Jäderlund

Kropps-Stolt 2015 ToppHälsa Veronica Jäderlund

I månadens nummer av ToppHälsa hittar ni mina tankar om att vara stolt över min kropp. Rubriken säger ”Jag är kär i mina lår” och jag berättar hur jag gick från att gömma mig själv i stora kläder till att känna mig skitsnygg och stark – som en amazon. På omslaget hittar ni en annan skitsnygg och superstark amazon Lovisa Sandström Lofsan.se

Så kul att ToppHälsa lyfter ett så viktigt budskap och jag är stolt att få vara med och sprida det!

Jag har redan sett i min statistik hur många har sökt sig hit tack vare tidningen och ni är så välkomna! Men efter det artikeln gjordes har jag flyttat blogg så vill ni hänga med i bloggen följ med till min blogg idag där jag pratar om yoga, kroppsnöjdhet och livet i stort!

Kropps-Stolt 2015 ToppHälsa Veronica Jäderlund

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.