Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 8 maj, 2013 | Livsåskådning, Träning | 0 kommentarer

Kvällsträning inför vårruset med #TeamStockholm

Det är onsdag och jag arbetar fortfarande för fullt för att återgå till mina rutiner. Jag älskar rutiner och vardag men de senaste tre veckorna utmanar verkligen min karaktär – inte snooza, morgonträning, plugga och prioritera.

jag försökte mig på att löppass i söndags innan Kostrådgivarexamen och det blev genomfört men inte helt smärtfritt(mer om det i ett senare inlägg), knät sa aj, höften och låret likaså och den sista lilla biten av träningslust och motivation rann ur mig. Då är det tur att jag omger mig av underbara människor och roliga saker! 

Ikväll har #TeamStockholm VårRuset öppen träning(låter som att vi är värsta PSG) 17:30 samlas vi vid Hornstull T-banestation, saken är den att det finns typ en miljon uppgångar men den här leder dig till en park vid vatten..ja ni märker ju att jag inte är den mest stockholmfierade bruden i landet men om du är intresserad kan du gå med i våf FB-grupp så förklarar min partner in crime, Coach för #TeamStockolm tisdag(jag leder måndagsgänget) var, hur, och varför!

Så jag tvingar bort latheten, men håller öronen öppna om kroppen inte mår prima, och hänger med det sköna gänget för lite träningsinspiration.

Häng på i vårvärmen!
#teamstockholm,vårruset, träning, motivation, träningsinspiration

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.