Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 25 mars, 2014 | Kost | 2 kommentarer

Länkkärlek #bravalnyavanor

Dags för lite länkkärlek bland alla härliga bloggar som skriver om deras resor och tankar om #bravalnyavanor.

Annie Live it, love it tipsar om Pekanparmesan:
”Vill du ha ett fantastiskt gott tillbehör till maten? Något som passar lika bra att strössla över woken, den mustiga grytan och salladen?” 

Jeanna Mina Träningstajts sprider länkkärlek Steg ett, naturligt käk:
”Insåg just att jag ska ge tusan i att uppfinna hjulet. När andra smartsystrar redan har gjort det.”

Linda Härliga Var Dag ger några riktigt bra riktlinjer Innehållsförteckningen – läs den!:
”En annan bra sak att tänka på är att om du inte kan uttala en ingrediens är det antagligen något som är framställt på konstgjord väg och något som kroppen inte behöver.”

länkkärlek
Julia Juliaju ger ett grymt recept på Älgstek
”Servera gärna med potatis, potatisbakelse o.s.v tillsammans med en god sås, Använd gärna syn från steken, brunsås, vitlökssmör, svartvinbärsgelé och ordentligt med grönsaker, sockerärtor, morötter m.m”

Susanne Susiefine delar med sig av några bra tankar inför sista veckan Eau Naturell:
”Jag tillbringar ofta några extra minuter när jag handlar till att läsa vad mina varor innehåller, jämför gärna med olika märken o.s.v. Det jag blir frustrerad och ledsen i själen av, är att det idag finns socker och tillsatser i det mesta av det som står i hyllorna i matbutikerna”

Jennie Kost och Träning vill aldrig att #bravalnyavanor ska ta slut och planerar inför #bravalnyavanor sista veckan:
”Jag har behållit det mesta från vecka 1 ända tills nu och det är jag stolt över. Utmaningen för denna veckan vet jag inte riktigt vad jag ska göra med då jag redan äter väldigt bra och naturvänligt. Däremot kan jag hålla ögonen öppna efter tillsatser vår kropp ej behöver, samt notera antalet olika ingredienser i produkterna vi köper. Ju mer ingredienser, ju mindre naturvänligt tänker jag.”

Maya Oslagbar hälsa har gett två delikata recepttips Chimichurri till den ekologiska taco-lunchen! #bravalnyavanor och Sockerfri chokladmagi:
”Då var det måndag och sista veckan i mars men även sista veckan i bravalnyavanor.
I dag börjar vi tänka Eau Naturell i allt vi äter och eftersom det är lunchdags tänkte jag tipsa er om att ni kan äta tacos med mitt smakrika heta recept på chimichurri (het salsa) till er taco-lunch. // Just idag fick jag ett otroligt starkt sug efter choklad, men eftersom min mage inte gillar chokladgodis fullt av socker gjorde jag istället min favorit – nämligen sockerfri chokladfondant!”

Tanja Ekostil bjuder på en underbar bildkavalkad Namaste vecka 13 och tipsar om Grönkålschips:
”Välkommen sista veckan i mars. En vecka när ljuset nu öppnar mornarna och kvällarna blir så där magiskt vackra i kvällsskymningens ljus. En härlig vecka för uppvaknande meditation och nya spirande vårgrönskan.”

Mot Bättre Hälsa fnular på den eviga trudelutten Far jag kan inte få upp min kokosnöt:
”Vi köpte en kokosnöt i affären idag. Dottern tyckte det var spännande när den skulle öppnas. Hade sett på youtube hur man på ett lätt sätt fick upp den – och det funkade!”

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.