Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 4 april, 2014 | Podcast, Träning | 0 kommentarer

No Limit Training Malin Bengtsson Avsnitt 35

Nästan en veckas radiotystnad från mig, och inga bilder från mitt Åreäventyr. Bara lugn, det kommer en helt rimlig förklaring inom sin tid. Det är inte mer än passande att jag idag publicerar avsnitt 35 No Limit Training med Malin Bengtsson, då Malin var en av mina medresenärer i Åre och precis som i intervjun var hon brutal när vi besteg bergen.

När jag lyssnade igenom intervjun märker jag att jag är lite tagen av Malin, jag tycker att hon är en av de ballaste människorna i världen. Hon låter liksom inget stå i vägen för de mål hon sätter upp, och hon verkar alltid veta vad hon vill. Under vår resa i Åre stärkte hon min bild av henne ännu mer, hon känns som den mest självklara och kunniga PTn jag har träffat och jag skulle kunna lyssna på henne prata om sin träningsfilosofi i timmar.
Hörde jag ”girl crush?”

Lyssna nedan eller via iTunes eller i den smartphone såklart.

Malin berättar om hur hon började sin karriär och hur hon tänker när hon arbetar med kunder. Tanja som hon nämner i början, som var den PTn hon läste om i Hollywood är Tanja Djelevic.

Malins hemsida No Limit Training
Malins blogg på Sporthälsa

no limit training

 

 

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.