Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 20 april, 2014 | Träning | 2 kommentarer

Löpning i Tullinge, på Tullinge Hälsokälla

Här blir det bildfest: Löpning i Tullinge, på Tullinge Hälsokälla.
Alla bilder är tagna av Anthony Andrews från A cuppa pixels.

Jag skrev tidigare om min PT-School UrbanTribes löpcoach och i onsdags var det dags för premiärpasset. Jag är lite av en nomad, bor i Gnesta men är verksam även i Tullinge och Stockholm. Så blir det när en finner sköna människor och fantastiska arbetsplatser utomsocknes. Tullinge Hälsokälla arrangerar även LidaLoppet och jag har nu dragit igång en löpgrupp inör loppet. Det går av stapel i oktober så vi kommer hinna köra en omgång till om du skulle vilja hänga på.

Upplägget har jag döpt till Run, play, stretch och jag försöker verkligen inkorporera de tre delarna i varje pass. För att hålla det kul men ändå lönt deltagarnas tid. Upplägg och mer info om Tullinge Hälsokälla kan ni läsa här.
Välkomna förbi i Tullinge på onsdagar 18:00 så ska vi springa, leka och stretcha dig till mer löparglädje.

Hur gör du?
Har du löpcoach?
Slipar du på din löpteknik i seldom?
Eller ger du dig bara ut?

Löpning i Tullinge, på Tullinge Hälsokälla Löpning i Tullinge, på Tullinge Hälsokälla Löpning i Tullinge, på Tullinge Hälsokälla Löpning i Tullinge, på Tullinge Hälsokälla Löpning i Tullinge, på Tullinge Hälsokälla Löpning i Tullinge, på Tullinge Hälsokälla Löpning i Tullinge, på Tullinge Hälsokälla Löpning i Tullinge, på Tullinge Hälsokälla Löpning i Tullinge, på Tullinge Hälsokälla Löpning i Tullinge, på Tullinge Hälsokälla  

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.