Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 29 maj, 2013 | Livsåskådning, Yoga | 4 kommentarer

Metaanalys av läget

Så Veronica, hur ligger landet?
Jotack, det är ganska dramatiskt och tomt faktiskt.

Jasså? Kan du utveckla?
Absolut: min plan att återgå till preGBG trodde jag gick finfint men i söndags gav magen upp = obeskrivlig smärta + fosterställning på köksgolvet. Vilket triggar den negativa spiralen av oroliga tankar och ännu mer dödlig gas. Den enda maten som inte knasar magen är godis men jag var så sjukt osugen att jag försökte sallader och vegetariskt istället…vilket var ännu mer fail.
Istället ledde det till sötad tand vilket satte eld i baken på den nedåtgående spiralen; socker=trött=mer socker=trött=..ja ni fattar. Dålig sömn och noll energi är inte optimalt på en tenta så det blev ännu mer godis för att hålla hjärnkontoret öppet=överkonsumtion av godis=dåligt humör och ännu mer ont i magen.

Solen skiner lite extra på mig kan man säga?
Alltså min attityd är avgörande och just nu har jag förbannat taskig attityd, jag kan inte riktigt greppa tag om situationen. DOCK är jag supernöjd att jag inte känner mig skyldig eller har ångest över godiset, ”bara” trött och ont i magen. Jag har också lyckats hålla utmaningen till punkt och pricka samt gå upp när klockan ringer(det är efter ngn timme uppe som jag blir helt däckad)

Hur ser framtiden ut? Vad är nästa steg?
Framtiden är ljus såklart, dippar får alla. Det gäller att stanna i känslan och finna om jag behöver analysera situationen eller släppa den. Sedan är det upp på hästen igen – jag har kommit långt med morgonpiggheten och morgonträningen så det är absolut liv i luckan, men just idag är jag inte så jävla stark så jag släpper efter och bryter ihop för att komma tillbaks starkare. Som muskler – vi bryter ner dem, låter dem vila och de byggs upp och blir ännu starkare.

PMA; attityd, inställning, bryta ihop, målsättning, mental träning

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.