Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 30 mars, 2014 | Kost | 0 kommentarer

Min sammanfattning Eau Naturell #bravalnyavanor

Jag hade som målsättning att denna månad helt äta enligt veckans tema Eau Naturell, men jag visste också att det, som alltid, inte var upp till mig. Visst är jag en stenhård förespråkare av eget ansvar och jag menar det inte som att jag skyller från mig.
Vad jag menar är att det finns en högra kraft som vet vad min egentliga målsättning är och leder mig dit, även om jag inte själv alltid fattar helt från början. I detta fall var det så att jag egentligen behövde reflektera över varför jag gjorde vissa val och hitta ett nytt sätt att matplanera eftersom mitt liv nu innebär en hel del snabba puckar.

Jag har under denna månad samtidigt haft en intensiv period med yoga, och som ni yoginis vet kan tid på mattan verkligen öppna upp insynen in i sig själv och det är precis vad som hände mig. Inte bara har jag fått ökad medvetenhet om vilka mina ”nödlösningsval” och obetänksamma vanor är. Jag har även blivit obarmhärtigt uppmärksammad på att jag använder  mat som stöd när det blir jobbigt, och bara den insikten kräver minst 3 snickers.

Även om jag inte ätit helt Eau Naturell denna vecka tar jag med mig många lärdomar och viktiga insikter, om mig själv och min mat och min kropp och mina vanor. Precis som jag hade tänkt från början, fast på ett sätt jag inte visste att jag önskade.
länkkärlek

Under den senaste veckan har ni fått dessa avsnitt av podcasten Hälsa på Dina Villkor:
Ekonomisk Mat med Jeanna Ullén i Hälsa på Dina Villkor
Ren mat, eau naturell! Avsnitt 33 Hälsa på Dina Villkor
Gluten och mjölk – källan till moderna sjukdomar? Avsnitt 32 Hälsa på dina villkor

Om ni vill höra alla poddar som stålbrudarna producerat under dessa veckor hittar ni de andra här:
#bravalnyavanor – Podcast med Annie från Live it, Love it
Avsnitt 27 – #bravalnyavanor med Elin Wennman
Avsnitt 28 av Hälsa på dina villkor #bravalnyavanor med Johanna Zackrisson
Avsnitt 29 #bravanyavanor med Linda Bryme aka Härliga Var Dag
Avsnitt 30 #bravalnyavanor Maya Oslagbar hälsa
Avsnitt 31 Hälsa på dina Villkor #bravalnyavanor Cilla en träningsblogg och lite till

Under den här fantastiska månaden har många idéer bollats och många ämnen behandlats, både i FB-gruppen men även i några av deltagarnas bloggar. Jag önskar att jag kunde länka till våra FB-konversationer men ni får hålla till goda med några av de länkkärleksinlägg som delats under utmaningens gång:
Några av mina länkkärleksinlägg
Länkkärlek
Ännu mera länkkärlek
Smidiga mellanmål #bravalnyavanor Länkkärlek

Zacke delar med sig av några tips här
Maya skriver om mjölkfria alternativ och länkkärlek här
Elin mumsar muffins och sprider länkkärlek här
Tanja bloggar om länkkärlek och grönkålschips
Linda delar med sig här
Annie skriver om dessa inlägg

Hur har din Eau Naturell vecka varit? Det vore så skoj att höra.
Ni som är med i #bravalnyavanor har ju också chans att vinna lite fina priser i utlottningen. Kommentera Utlottningsinlägget senast söndag 30/3 12:00. Berätta om din vecka och hur det har gått, har det rullat på? Har du kämpat i motvind? Vilka tankar snurrade i huvudet? När du kommenterar kommer du att fylla i din mailadress se till att det är rätt mailadress för det är på den som du kommer vi kontakta dig på söndag kväll ca 18:00. Om du inte svarat innan måndag 12:00 kommer priset att lottas ut till någon annan.

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.