Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 29 januari, 2014 | Träning, Yoga | 0 kommentarer

Mitt Yogaflow detox med Michaela Forni & Jennie Liljefors sedan Yoga med @Yoga_girl

Jag skrev igår om flytet jag är inne i, det gäller även yogan. Extra kul är att jag har några roliga yoga-stunder inplanerade den kommande veckan.

Först ut är nu på söndag, då kommer @Yoga_girl – Rachel Brathen – till Stockholm för workshopen Fly with LOVE i samarbete med Yogobe. ”I will be teaching a fun 2-hour workshop on handstands, arm balances and the foundation of incorporating flying into our practice”
Första tillfället sålde slut innan det knappt ens hade hunnit gå viralt, samma med den extrainsatta andra tiden, så de öppnade upp för några fler platser – klicka här för att säkra din plats till @yoga_girls worksshop i Stockholm nu på söndag.
Yogaflow, detoxyoga, Michaela Forni, Jennie Liljefors, Yoga, @Yoga_girl, yogobe, #beyoga365

Nästa vecka, denna gång på lördagen, är det Detox Yoga Event med Michaela Forni och Jennie Liljefors. ”Jennie har tagit fram en specifik yoga-sekvens anpassat för just detox till denna härliga och utrensande eftermiddags-workshop.”
13:30 den 8/2 på World Class Nybroplan läs mer här. Yogaflow, detoxyoga, Michaela Forni, Jennie Liljefors, Yoga, @Yoga_girl, yogobe, #beyoga365

Jag är så pepp på dessa event, men även såklart på min egen yogapractice i stort. Den mentala delen går allt bättre. Jag kan fokusera och faktiskt ta mig tid för yoga även om det känns som att jag inte hinner – det finns alltid tid för yoga!

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.