Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 7 juni, 2013 | Träning | 2 kommentarer

Morgonträningen blev HIIT/tabata löparintervaller

Och återhämtningen blev stretch och nedvarvning på gräsmattan i solskenet.

Det har inte blivit någon löpträning alls sedan VårRuset(inget blogginlägg om det heller men det kommer mina små kycklingar). Gårdagen började så bra och jag var i extas! Mina exakta ord var; jag har nog aldrig varit så glad över att få menas… Låt mig uttrycka mig milt: lyckan var flyktig och mensvärken tog över hela tillvaron.

Det blev alltså ingen löpträning igår heller men i morse, efter en drogad natts underbar sömn, hade kroppen och hjärnan synkat och det blev fyra stentuffa tabatacirklar.

Ge järnet i 20 sek
vila 10 sek åtta gånger = 4 minuter.
Vila 2 minuter och kör 4 – 6 gånger.

image

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.