Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 27 juni, 2013 | Personligt Ledarskap, Yoga | 0 kommentarer

Morgonyoga #yoga30d dag 7 av 30

Så kom vi till dag 7 av 30 – en vecka alltså, hur gick det till?

Imorse körde jag en timme ihopplock av flera korta sekvenser på Yogobe, nu har jag gått igenom all 5minutare och nästan alla 10minutare. Till er som är med i utmaningen: gör det, totalt värt det!
Jag älskar tekniksekvenserna och att det inte behöver vara så långa stunder på mattan.

Jag som många andra har helt fastnat för Happy Hips med Johanna Andersson och fick idag en till favorit: Kärlek till mina fötter och vader med Mila Floryd. Båda dessa pass är skönt smärtsamma och öppnar upp, samt kommer åt delar av min kropp som jag försakat.
Så danke brudar!

Efter yoga blev det nässköljning, ganska obehagligt ovant de första gångerna men så skönt när jag fått rutin på det. Jag började med nässköljning för ca 7 år sedan men har tyvärr tappat det och tyckte att det var passande att återuppta det i samband med #yoga30d utmaningen.
#yoga30d, yogobe, gobeyogi, @yogobe, yoga, utmaning, målsättning, #jagkörminbil, hållbara förändringar, mental hälsa, inre fokus

Har ni testat nässköljning?
Varför/Varför inte?

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.