Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 29 september, 2014 | Kost, Träning, Yoga | 0 kommentarer

Move. Nourish. Belive. – inspireras till ett aktivt liv

En veckas tystnad är jag tillbaka med en smäll, ni ska såklart få se bilder och höra allt om min väcka på brädan. Men först vill jag berätta om Move. Nourish. Believe. – den nya bloggutmaningen!
Tanken är som med #bravalnyavanor att lyfta olika teman(denna gång flera aspekter av hälsa) varje vecka och aktivera alla som vill utforska vad Hälsa innebär för dem. Precis som #yoga30d blev #beyoga365 med Yogobe, blir nu #bravalnyavanor Move. Nourish. Belive. med Lorna Jane.

De olika veckornas teman är:

  • Move – Varför lever du ett aktivt liv? Vilken/a är dina bästa fördelar med att leva ett aktivt liv?
  • Nourish – Vilken är din matfilosofi? Dela med dig av ditt bästa kosttips!
  • Believe – Hur tränar du mentalt? Vad gör du för att hålla dig på topp?
  • Beauty – Vad är skönhet för dig?
  • Inspire – Varför vill du blogga/instagrama? Hur vill du inspirerar?

Med bloggutmaning menas inte att bloggare ska utmana varandra, du behöver inte ens vara bloggare för att vara med. Upplägget är som följande:
Om du har blogg och/eller instagram kan du använda dessa delar för att hjälpa till att sprida vad vi tycker är en sund och avslappnad syn på vad hälsa är. Har du inte en blogg eller instagram kan du gå med i gruppen och delta i diskussionerna där och hjälpa till att lyfta viktiga frågor på så sätt. Tillsammans kan vi skapa en diskussion och lyfta viktiga frågor.
Med utmaning menar vi alltså att våga utmana din egen, och människor omkring dig, uppfattning om vad Hälsa är.

Om du är intresserad av att haka på, följ med till vår Facebookgrupp och sprid till alla du kan tänkas vara intresserade av att komma med i denna gemenskap. Jag kommer blogga om det här på min blogg men även på Lorna Janes blogg, där allt officiellt med utmaningen kommer publiceras.

Häng med och sprid Hälsa på ditt sätt!

Move. Nourish. Belive.

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.