Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 2 maj, 2013 | Livsåskådning, Yoga | 1 kommentar

Murphys lag och Vevves dag

Nu kommer ett sådantdära okuligt inlägg. Jag är alltid så pepp och pigg och duktig och bara äter ren mat och alltid är vaksam om min psykiska hälsa – vi vet ju att det inte är så. Men ibland behöver vi påminnas om det.

Veckan började så bra med en grym lärare på kostrådgivningsutbildningen och mitt sköna gäng från PT-utbildningen men det har varit en nedåtgående spiral sedan dess. Igår när jag vaknade var jag helt utmattad och nästintill gråtfärdig och hoppade därför träning och allt för att bara slappa. Men imorse när jag vaknade var det utöver utmattning och gråtfärdighet även huvudvärk och magont.

Fan!!!

Det är tre dagar kvar av utbildningen(ledig lördag tack och lov) sedan får kroppen och hjärnan sin välförtjänta vila. Men det hjälper ju inte nu. Så när jag låg där med magknip hade jag två val 1) tänka på hur ont jag hade och hur ledsen jag var eller 2) fakea välmående

Om ni parar upp er tvåochtvå så kan ni diskutera vad ni tror att jag valde

Jag valde 2). Med varierat resultat. Jag skar mig på kastrullen när jag skulle diska. Jag målade maskara all annan jävla stans än på ögonfransarna och sprutade parfym i munnen.
Men jag är uppe och går iallafall, med siktet inställt på att klara mig genom dagen.

image

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.