Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 17 april, 2014 | Podcast | 4 kommentarer

När jag nästan dog, ett avsnitt om ödmjukhet och härvaro

Så där är jag, fast på ett berg täckt med is och kommer ingenstans.
Jag bara glider ner för och tänker att jag kommer dö nu.

Dags för avsnitt 37 av Hälsa på Dina Villkor – När jag nästan dog, ett avsnitt om ödmjukhet och härvaro.
I avsnittet berättar jag om min resa till Åre med Salomon, Suunto och massa sköna människor.
I detta inlägg hittar ni mina bilder från resan
Ni kan läsa Malins inlägg om resan 
Mayas inlägg här
Lyssna på Magnus podcast om det

Saken är den att jag har alltid känt mig jävligt bra på saker, vilket är konstigt med tanken på det fantastiskt usla självförtroende och den obefintliga självkänslan jag hade fram till typ ålder 20. Men jag har alltid upplevt mig som en bra nybörjare. Jag fattar saker snabbt och utmärker mig oftast direkt, så har det varit så länge jag har kommit ihåg. Saken är den att jag har alltid fortsatt på samma sätt: äh nu är jag bästa nybörjare, dags att byta sak att vara bra nybörjare på.

För om jag fortsätter så är jag inte bäst nybörjare längre, då är jag en medioker görare.
Eller hur?

Lyssna via iTunes, i din smartphone eller i spelaren nedan

Bilden är tagen precis när jag kommit upp från berget. När jag nästan dog, ett avsnitt om ödmjukhet och härvaro

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.