Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 21 maj, 2014 | Livsåskådning | 0 kommentarer

Naturalbox Become Organic

Äntligen har jag tid att dela mina tankar om Naturalbox Become Organic.

Ni som följer andra bloggar har säkert läst om Natural box. Text från Natural Box’s sida:
Naturalbox.se var först i Sverige med idén att erbjuda kunder och fans en naturlig box med ett urval av naturliga och ekologiska produkter inom snacks, hälsa och skönhet. Vår mission är att inspirera till en naturligare vardag så att fler upptäcker ekologiska produkter så att det blir lättare att byta till eko. Varje månad lanserar vi en ny Naturalbox med ett unikt tema med olika varumärken i full storlek inom kategorierna snacks, hälsa och skönhet. Som kund hos Naturalbox.se får du även ta del av erbjudanden och prover på nyheter.
Naturalbox Become Organic

För ungefär en månad sedan fick jag maj månads natural box – Naturalbox Become Organic – till min dörr, men eftersom det varit fullt upp hann jag bara öppna den, kasta ett öga och packa ihop den igen.
Fram tills idag, nu har jag hunnit sätta mig ner och se på produkterna.

Ni hittar månadens aktuella Natural Box här
Och om ni är intresserad av att se vad mer som kan komma i lådan hittar ni föregående månaders lådor här

Ni kan även se Natural Box film om lådan nedan:

Mina tankar då:
I lådan låg en SuperBar med bland annat goji och acai, en ekologisk björkjuice från Sealand Birk och hudvårdsprodukter från Madar. Jag har kommit in i en fas då jag börjar reflektera över vad jag lägger mina pengar på, om konsumtion är nödvändigt, kvalitet istället för kvantitiét och så vidare.

För mig passar Natural box in perfekt på alla punkter. Jag gillar produkterna de väljer och såklart hejar jag på temat organiskt. Det faller mig också på läppen att de inte tvingar ner massa saker i lådan, det hade liksom inte hunnits avnjutas. Utan de är några väl valda produkter som gör sitt liksom.

Nackdelen som jag ser (inte bara med denna box utan med de flesta tjänster av detta slag) är att det ibland kan komma saker en inte gillar eller så. Silverkanten på det molnet är ju att du kan ge bort det och göra någon annan lycklig.
Fördelen är ju att du kan komma att testa saker du annars inte hade införskaffat.

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.