Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Ohm Mig

Just nu är denna sida under ombyggnad, för kontakt maila mig på info@skonpuls.nu eller välkommen över till Facebook

2012 startade jag mitt företag Skön Puls men har i flera år arbetat för att sprida rörelseglädje och göra hälsa lätt och opretentiöst. Som person är jag bombastisk, ärlig och innerlig. Min kärlek för onödigt vetande gör mig nyfiken och vetgirig och driver mig ständigt framåt. I min professionella roll tar jag med mig de guldkornen och levererar min personliga twist på allt jag gör.
När jag arbetar som Yogalärare, Instruktör, Personlig Tränare och Hälsocoach får jag dela med mig av det härliga med att fysiskt utmana sig själv och stärka kroppen. I mitt arbete som frilansjournalist och skribent på bl.a. Hälsa & Fitness och Yoga World lyfter jag de andra viktiga delarna av en holistisk hälsa, såsom kost, mental träning och självkänsla.

Eftersom jag jobbar med det jag älskar, min passion, försöker jag på min fritid leta efter det som lockar min spanda – min hjärtesnodd – och fylla livet med ögonblick.

Jag har också haft möjligheten att vid flera tillfällen presentera mina egna koncept Run. Play. Yoga. en klass där vi kombinerar löpteknik och yoga. Och Work. Play. Yoga. Som är anpassad för de som inte har yoga som sin huvudträning. De kanske springer mycket, styrketränar eller kör crossfit och behöver utveckla en stark, funktionell rörlighet. Mina klasser är levererade med närvaro, hjärta och ett stort leende. Träning ska vara kul. Det ska var något en längtar efter att få unna sig, varje dag. Det ska ge dig Skön Puls.

Share Button

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.