Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 13 december, 2013 | Kost, Recept | 0 kommentarer

Pasta Rossa Rawfood

Ett snabbt, enkelt och mättande rawfood recept.
kost, recept, rawfood, matsvarv

Pasta Rossa
200g zucchini
2 nävar cashew
15 soltorkade tomater(ej i olja)
125g körsbärstomater
2-4 vitlöksklyftor
salt, Santa Maria Forrest blend
Lägg cashewnötterna och de soltorkade tomaterna i blöt över natten. Häll av vattnet när du ska tillreda maten. Tillsätt vitlöken och ca 1-3 dl nytt vatten(börja med lite och späd ut till önskad konsistens) och kör i matberedaren, krydda såsen med salt och önskade kryddor. Kör zucchinin i en matsvarv eller hyvla med osthyvel, slå över såsen och avsluta med hackade körsbärstomater.

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.