Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 23 juli, 2013 | Träning | 4 kommentarer

Prisregn #yoga30d

Då var det dags!
Som flera redans sagt är det största priset att hittat en plats för yogan i sitt liv MEN det är alltid kuligt med prisregn. Det har varit en ära att få läsa era reflektioner om dessa 30 dagar och det förekom båda tårar och skratt när jag läste era texter. Efter ett svårt val och en hård överläggning har jag och Jeanna beslutat hur vi ska dela ut dessa fina gåvor!

Camilla Olsson är den lyckliga kvinnan som får en 1-årsprenumeration på Yogobe, den helt fantastiska tjänsten som erbjuder Yoga online och möjliggör det att yoga hemma eller på resande fot!

Sabine075 kommer att få en manduka eKOmatta från Yogagrossisten, en superbra sida där du kan köpa massor av redskap för din yoga såsom klossar, böcker, mattor osv. Grundarna är yogis och säljer bara saker de själva skulle använda.

Karin Wittur och Beatatjata får varsitt Inner Glow kit från Jfine Cuisine. Grundaren av J0sefine som är Raw Food-kreatör och har skapat matserien Inner Glow och det omtyckta reningsprogrammet Cleanse8.
Till sist har vi Holistic priser och
Löparflickan kommer att få 1st Kokospaketet: Kokosolja, Kokossocker, Kokosflingor, Kokoschips och
och Maria Siverman 1 st Hälsopaketet: Supervitalis, D vitamin, Lactovitalis (probiotika) och Mineraldroppar.
Dessa lyckliga vinnare har blivit meddelade och vi hoppas att de kommer njuta av sina vinster, och vi hoppas såklart att vi ses i fortsättningen i vår Facebook grupp #yoga365d för fortsatt pepp och inspiration gällande yogan!
Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.