Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 3 december, 2013 | Kost, Träning | 4 kommentarer

Ptkostonline.se – Personlig Träning och Kostrågivning online

Som jag skrev tidigare är det paus för mig att ta in kunder för Pt och Kost online, och blivande klienter fortsätter höra av sig som alla ser fram emot nystarten i Januari.
skön puls, PT kost online, personlig tränare, helhetshälsa

Nystarten kommer att innebära en rejäl uppdatering gällande hur jag jobbar med PT och kost online och jag är så stolt över upplägget! Du som klient kommer kunna logga in på en egen sida och på ett smidigt sätt ha överblick på träning och kost, du kommer ha tillgång till en övningsbank och få massa roliga utmaningar.

Detta kommer innebära att jag utökar skonpuls.nu och lägger till ptkostonline.se för att ge dig som klient en mer personlig kontakt och optimal förutsättning för att fokusera under den tiden vi har tillsammans.

För att verkligen erbjuda den bäst PT och kost onlinetjänsten tänkte jag vända mig till er:

  • Vad önskar du hos en PT och Kost online tjänst?
  • Vad får jag absolut inte missa?
  • Har du anlitat PT Kost online tidigare? Vad var du extra nöjd med? Vad funkade mindre bra?

veronica jäderlund, skön puls, hälsa på dina villkor, skön puls, PT kost online, personlig tränare, helhetshälsa, träning, kostrådgivning

Jag uppskattar verkligen alla tankar och idéer, det gör mig till en bättre PT. Kommentera nedan eller maila mig på info@skonpuls.nu.
Det bästa förslaget belönas med Helhetshälsa online 1 månad!

De olika alternativen jag kommer erbjuda är
PT online 1 månad 650:-
PT online 2 månader 1100:-
Kostrådgivning online 1 månad 650:-
Kostrådgivning online 2 månader 1100:-
Helhetshälsa online 1 månad 1100:-
Helhetshälsa online 2 månader 1500:-

För att fira nylanseringen av Skön Puls Personlig Träning och kostrådgivning Online ännu mer, får de första 5 som anmäler sig 25% rabatt, så passa på och ge dig själv, eller någon du känner en grym julklapp!

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.