Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 23 augusti, 2013 | Rawfood ekologisk, ren mat, Recept | 0 kommentarer

Raw pecannötpaj med slurp filibabba raw kolasås

Att det ska vara så förbannat gott med Rawfood alltså, aj löv itt!

Recept på Raw pecannötpaj med slurp filibabba raw kolasås
1 näve cashewnötter
6 aprikoser
0,75mandelmjöl
1tsk chiafrön
2tsk agave
ca 4 tsk jordnötssmör

0,5 dl Raw yacon sirap, raw agave sirap( eller lönnsirap eller mörk sirap)
1 nypa salt
1 tsk äkta vaniljpulver
3-5 msk kokosolja (börja med lite och tillsätt mer)
20 droppar stevia sweetdrop english toffe
Lägg aprikoserna och cashewnötterna i blöt över natten.Blanda chiafrön och agaven och låt det svälla.
Häll sedan av vattnet och mixa dem till en jämn röra, tillsätt mandelmjöl och chia/agaveblandningen. Smeta ut som botten.
Blanda jordnötssmör, sirap, salt, vaniljpulver, kokosolja och koladropparna och mixa jämnt. Fördela ut över bottnen(eller bottnarna om du gjort flera små raw tårtor)
rawfood, ren mat, kost, recept, Raw pecannötpaj, slurp filibabba, raw kolasås, rawfood fika

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.