Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 4 januari, 2014 | Kost, Rawfood ekologisk, ren mat, Recept | 10 kommentarer

Rawfood vegan yoghurt

Recept för min rawfood, vegan, mejerifria, sockerfria och glutenfria yoghurt
140g(4dl) kokoskött/flingor
1 burk(400ml) kokosmjölk
60g(1dl) blöttlagda cashewnötter
65g naturell tofu
30g juice från citroner
15g lime
Lägg cashewnötterna i blöt över natten.
Blanda samman alla ingredienser i mixern och mixa samman till en jämn smet.

Edit: Ska tilläggas att all tofu inte är rawfood, enbart en del märken som inte är pastoriserade. och om en inte vill ha tofu kan den byta ut det mot typ banan eller äggersättning för att få den helt raw
rawfood, vegan, mejerifri, sockerfri, glutenfri, kost, recept

1951kcal för hela satsen(4port 488kcal/port)
p35,3 k27,6 f189(p8,8 k6,9 f47,3)

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.