Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 8 december, 2013 | Yoga | 0 kommentarer

Reiki, Massage, Pilates och Rollspel – Saker som ger mig Skön Puls

Just nu sitter jag på tåget hem till mitt snöiga Gnesta. Den här helgen har verkligen satt in massa + på mitt energikonto.
Låt mig dela med mig av magin under dessa tre dagar:

Helgen smygstartade i torsdags då vi hade öppet hus på THK. Jag fick umgås med mina arbetskamrater och se och höra dem i sitt bästa element. Vi drack glögg och jag fick veta mer om vilka det är jag delar lokaler med. En av dem, Benita, gav mig en ”sitt-reiki och det var en galet maffig upplevelse. Jag vet att detta verkligen delar upp folk i läger – är det sant eller humbug – men det, som allt annat, är upp till var och en. Jag kände verkligen en alstring av energi på vissa ställen och jag ser fram emot nästa gång med skräckblandad förtjusning.
Reiki, Massage, Pilates, Rollspel, Skön Puls, Anna Ericsson, THK, Tullinge Hälsokälla

Fredagen började med ett brutalt PT-pass, där jag var klienten! Det var mitt första pass med Anna Ericsson som Personlig Tränare, grunden var pilates och det är ett steg i min rehabilitering men även för att förbättra mig inom yogan. Med ett observant öga och fantastisk handpåläggning fick jag en del bra tips om hur jag ska förbättra min teknik.
Det passet följdes åt av ett rent gruppilatespass och slutligen ett cross workout pass – jag var helt utslagen efteråt, och jag njöt av tröttheten.

Under resten av fredagskvällen, hela lördagen och söndag fram till nu var mitt fokus inställt på rollspel. Vi var en brokig samling och för mig som total novis ar det lite trevande större delen av tiden men förbannat kul!
Jag helade och kamouflerade och utforskade alla hörn av min fantasi kändes det som. Reiki, Massage, Pilates, Rollspel, Skön Puls, Anna Ericsson, THK, Tullinge Hälsokälla

No, no
No, no, no , no
No, no, no , no
No, no there’s no limit!
No, no limits, I reach for the sky
No valleys to deep, no mountains to high
Helt uppenbart var det Rollspel 2 Unlimited fick Sveriga att sjunga om på 90-talet.

Nu är jag snart hemma och jag ska pussa på min karl, tvaga min kropp och njuta av all den sköna energin som är i mig just nu.

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.