Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 13 februari, 2014 | Kost, Livsåskådning, Rawfood ekologisk, ren mat | 0 kommentarer

Resa till fjällen – Ramundberget och dess White Guide-prisbelönta Agaton´s avsmakningsmeny

Vaknade upp tidigt(eller ja..som vanligt för mig) och det var att komma igång och jobba direkt.
Mail som ska skickas, sms som ska svaras på och en resa som ska förberedas. Ja..och även en väska som ska packas.
Jag är väl inte riktigt den som packar 3 veckor innan  avfärd.
Varför då liksom?
När jag kan packa 2 timmar innan avfärd.

Idag åker jag, och en galet skön blandning folks, på pressresa till Ramundberget. Det hela verkar galet proffsigt uppstyrt och jag tror att helgen kommer erbjuda en galet najs fjällenvistelse. Vi kommer få testa alpinskidor eller snowboard och det oavsett om en är noob som jag eller mer erfaren visar mig backkartan att vi alla kommer bli nöjda. Vi kommer även fåen instruktör som ger oss en teknikgenomgång med längdskidorna

Och jag älskar snowboard
och längdskidor
och snö
och fart,
men det jag mest ser fram emot är maten som vi ska få pröva på.
Vi kommer på lördagen att få välsigna våra smaklökar med White Guide-prisbelönta Agaton´s avsmakningsmeny. Restaurangchef Hampus Thunholm kommer att guida oss genom denna förväntade smakupplevelse och jag är så tagen av deras fokus på hållbarhet och närproducerade råvaror.
Jag menar se bara på bilderna! ramundberget, tanja dyredand, ekostil, greenwood, skön puls, restaturang agaton, white guide (1024x650) ramundberget, tanja dyredand, ekostil, greenwood, skön puls, restaturang agaton, white guide,2 (1024x605) Fotografierna är lånade från Ramundbergets pressmaterial.
Foto:Ramundberget/Tina Staffrén

Nu ska jag återgå till att packa och försöka förstå det här med curling. För om jag ska vara helt ärlig – det är sjukt spännande trots att Anette Norberg är missnöjd med Sveriges spel.

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.