Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 6 oktober, 2014 | Träning, Yoga | 0 kommentarer

SATS sveavägen

Vilken härlig måndag!
Jag började med en press/bloggfrukost på SATS sveavägen där vi fick inviga deras nya, fräscha lokaler och jag fick möjlighet att ge Yogalates air en andra chans.

Missförstå mig rätt, jag tycker att det är kul och har tom en yogagunga hemma som väntar på att bli upphängd (altanbygge gick före gymbygge). Men det har känts lite krystat de två gångerna jag testat på det.
Nackdelarna är att jag tycker yogagungan stör i yogapositionerna, mycket mer än den hjälper. Det känns lite som ”hmmm, hur ska vi involvera yogagungan i positionen så vi kan kalla det yoga”.
Och jag VET, det låter som att jag är värsta yogasnobben men det är inte så jag menar. Det här kan absolut vara yoga – no snack about it. Men använd då yogagungan på ett organiskt sätt, det finns så mycket härligt man kan göra med den, som ”får”(vem nu som avgör det) kallas yoga, men att stå i krigaren med tyget som någon slags väst som är i vägen och tar bort typ hela syftet med positionen…det drar ner min upplevelse lite. Vår instruktör Lina var duktig så det är inte alls på henne jag lägger det, utan på upphovsmakarna till denna ljuvliga luftyoga.

Det var Maya som bjöd med mig och vi hängde lite med LindaKW och Terese Alvén, Sofi Lantto, Anna-Lena Pettersson, brudarna från Träning å Mingel och Anna Lissjanis   efter träningen och fick höra om SATS. Vilket företag och vilken anläggning. Sånt har vi inte i Gnesta kan jag lova!

Sedan var det jobbmöte och nu naprapaten. Ikväll är det klassobservation som sista del i min yogautbildning. Del två är nu i helgen och jag ser så fram emot det!

Hur har er måndag och vecka börjat?

image

image

image

image

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.