Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 9 maj, 2013 | Livsåskådning, Yoga | 0 kommentarer

Seg morgon och SMART mål

AAARRGGHHH! Det blev inte alls som jag hade hoppats, den energi och det suget jag kände igår har hittat bra gömställen under natten och den tänkte löparrundan uteblev. Det finns fortfarande flera timmar på dygnet så den kommer att ta plats, det vara bara det att jag verkligen hade hoppats på att vakna upp i form igen, vaknat upp som mig – morgonpigg och redo direkt.

Min IBS har gått apsekret och magen är fortfarande stenhård, svullen och fylld med gas, huvudet är fortfarande fyllt av segrinnande substans(alltså det är väl en jävla tur annars hade jag varit död men ni hajjar min visualisering) och jag känner allmän uppgivenhet. Men jag ska vinna det här!
Jag ska kurer mig så magen återfinner sitt lugn, jag ska minska viskositeten på substansen i hjärnan så det går fort som f*n och jag kommer inom kort att känna allmän pigghet!

För att nå dessa mål gäller det att planera och sätta upp ett SMART mål
Specifikt – Låta kroppen hamn i balans igen; lycklig mage, fasta rutiner och morgonträning. Detta kommer jag uppnå genom en Strikt månad= inga tillsatser, minimalt med socker, gluten, laktos och kött + massa gröna drinkar och några endagsfastor. Jag kommer göra scheman och skriva massa klämchecka peppande ord för att komma upp och igång.
Mätbart – När magen inte är en ballong, jag tränar, jobbar och pluggar enligt schema igen och jag har kommit igång med träningen inom 15 efter det att jag vaknat
Accepterat – Vill jag det här > ja, vilka mer behöver jag engagera > inga, är jag nog motiverad att köra igång nu > ja, har jag resurser(tid, medel) att köra igång nu > ja
Roligt – Det kommer vara skittungt så för att hålla det kul kommer jag testa massa nya recept och har några belöningar när jag klarat det här: en fin muffinsform som jag fann på Ica, blommor+tillbehör till trädgården och sådantdära mobilhållarkit som man har kring armen.
Tidsbestämt – From idag 9/5 tom 21/6 aka Midsommmar (med undantag för 1/6 då är det Gnestadagen och det är lite som Vegas; alla hämningar släpper och min lilla by blir helt laglös jag kan inte lova att jag ens lever efter den dagen)

Som sagt, om du finner dig i baksätet på din bil och inte alls gillar vägen den tar kämpa dig fram, ta kontroll över ratten och ta kontroll över ditt liv #jagkörminbil, gör du?
SMART mål, målsättning, IBS, ta kontroll, #jagkörminbil, rutiner, morgonträning

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.